Промислова холодильна камера для м'яса

Для зберігання продукції при необхідній температурі і вологості використовується холодильна камера для м'яса, повний цикл робіт з виготовлення та встановлення якої ви можете замовити в компанії «О.Г. Сервіс ». Ми пропонуємо придбати надійні охолоджувальні установки будь-якого типу, габаритів і складності, які збережуть характеристики товару і захистять ваш бізнес від форс-мажорів.

 

Основи вибору холодильної камери для м'яса

Установки подібного типу використовуються на виробництві для попередньої підготовки, заморозки і зберігання продукції відповідно до санітарних норм. Залежно від вимог холодильні камери для м'яса можуть відрізнятися за такими критеріями:

  • Тип установки. Вона може здійснювати охолодження, заморозку, використовуватися для тривалого зберігання, реалізації продукції. Відповідно до цього можна купити охолоджувачі наступних типів: холодильна камера або кімната (розрізняються габаритами), камера шокової заморозки або вітрина для м'яса.
  • Обсяг камери. Ми створюємо об'єкти від 1 до 40 м3. Це можуть бути невеликі приміщення і окремо стоять, самостійні будови, до яких підведені комунікації і організована захисту від злому.
  • Устаткування. Тривалу і ефективну експлуатацію холодильної та морозильної камери для м'яса забезпечує застосування якісних установок і комплектуючих. Ми використовуємо оригінальні пристрої, в надійності яких абсолютно впевнені. Однак в якості бюджетних рішень можемо запропонувати заміну частин системи в некритичних вузлах на більш дешеві аналоги.

Виготовлення охолоджувача і морозильника для м'яса в «О.Г. сервіс »

Якщо місце для установки обладнання продумується ще на етапі планування будівлі або розміри приміщення дозволяють монтувати холодильники без індивідуальних вимірів, підприємці замовляють стандартні моделі низькотемпературних установок. В інших випадках ви можете звернутися до нас за виготовленням морозильної вітрини для м'яса в тих розмірах, які потрібні саме вам.

5 кроків до ефективного використання холодильних камер для м'яса

  1. Проектування. Наші фахівці створять індивідуальний проект з урахуванням типу продукції, умов навколишнього середовища, ізоляції та ваших індивідуальних переваг.
  2. Вибір місця будівництва і підготовка об'єкта. Якщо камера буде розташовуватися на вулиці, потрібно вирівняти поверхню, закласти фундамент, встановити металевий каркас.
  3. Монтаж холодильної камери для м'яса з сендвіч-панелей. Ми створюємо герметичні об'єкти, що мають високу теплоізоляцію і гігроскопічність. Такі установки відповідають вітчизняним і європейським стандартам і перевершують за надійністю навіть найякіснішу холодильну камеру для м'яса б / у.
  4. Монтаж вентиляції. Ми прокладаємо вентиляційні канали, встановлюємо необхідну обладнання і підключаємо щит управління.
  5. Введення в експлуатацію. Перевіряємо роботу обладнання у всіх режимах.

Холодильна камера для зберігання м'яса широко застосовується в закладу, в яких здійснюється попереднє приготування і зберігання м'ясних виробів, а також напівфабрикатів. Практично на всіх переробних фабриках є певні етапи переробки м'яса: сортування - охолодження - заморозка - тривале зберігання. На кожному етапі існують свої вимоги і ГОСТи, згідно з якими зберігаються всі необхідні властивості сирої або виготовленої продукції. Щоб зберегти швидкопсувні продукти використовують спеціальні холодильні камери для зберігання м'яса і вітрини. Все холодильне обладнання та камери охолодження м'яса відповідають санітарним і технологічним нормам. Для швидкої і ефективної заморозки м'яса використовують «шокові камери».

Один зі стандартів, для сучасного обладнання, є мінімальне споживання енергії. Так як м'ясна продукція вимагає низьких температур, а отже і потужних холодильних вітрин, то питання про зниження енерговитрат в промислових камерах зберігання м'яса дуже актуальне. Якісні холодильні камери для м'яса дозволяють істотно заощадити кошти, підтримуючи товар у відмінному стані тривалий час.

Холодильна техніка для зберігання м'ясних виробів повинна правильно і своєчасно обслуговуватися. Налагодження працездатності агрегатів шокової заморозки полягає в чищенні повітряного охолодження, налаштування і регулювання вентиля, перевірки наявності холодильного холодоагенту, а також огляді обмоток компресора. Особливу увагу слід приділяти стану головки компресора і своєчасній заміні при несправності. При дотриманні всіх необхідних правил експлуатації, придбана камера для зберігання м'яса прослужить довго і безвідмовно, тому буде надійним помічником будь-якого бізнесу, заснованого на звороті подібної продукції. Інженери обслуговуючих компаній можуть провести розрахунок того чи іншого холодильного обладнання, яке потрібно підприємству, а також здійснити його монтаж і дати необхідні консультації.

Холодильні камери для зберігання м'яса можуть встановлюватися в певному приміщенні, як окрема морозильна кімната. Конструюються такі камери зі спеціальних пінополіуретанових панелей. Для них часто використовують ущільнювач з двостороннім оцинкуванням, товщиною від 10 до 12 см.

Компанії, які займаються переробкою м'ясної продукції, закуповують сировину у вигляді тушок тварин (свинина, телятина, яловичина), яке може поставлятися безпосередньо після забою, іноді з використанням спеціального легкого охолодження.

Таким чином, туші потрапляють відразу ж в промислові камери зберігання м'яса, щоб охолодитися. Залежно від потреб, виробники холодильного обладнання вивчають особливості заморозки і впускають камери зберігання м'яса будь-яких обсягів, з різними розмірами і характеристиками. Головним критерієм камер для охолодження м'яса, є надійність і довговічність. Обладнання повинно відповідати пред'явленим температурним параметрам.

Після охолодження, продукція потрапляє в агрегати шокової заморозки. Сучасні м'ясокомбінати побудовані на технологічному процесі безпосередньої заморозки м'яса, завдяки використанню спеціального морозильного обладнання. Саме такі камери широко використовуються останнім часом, які випускаються в різних модифікаціях.

Робота будь-якої камери шокової заморозки заснована на трьох стадіях:

1) Охолодження м'ясного продукту - температура вироби знижується до нуля градусів;

2) подмораживанию м'яса - продукт знаходиться на креоскопіческой точці і долає її;

3) Остаточна заморозка - охолодження продукту до мінус 18 градусів.

При шокового заморожування не спостерігається великі кристали льоду - це, в свою чергу, залишає мембранні клітини цілими, тому продукт не піддається ферментним змін, а, значить, може зберігатися в камері охолодження м'яса довгий час.

Навіть якщо є холодильні агрегати в підсобних кімнатах підприємства, то все одно необхідна наявність холодильної камери зберігання м'яса або морозильної камери для подальшого зберігання продукції. Вибираючи холодильні шафи з великою площею і наявністю глухий двері, підприємці часто віддають перевагу Carboma V700 або V560. Температура, при якій працює це устаткування, коливається від - 5-ти до +5 градусів. Це дозволяє здійснювати зберігання м'ясних продуктів при оптимальних показниках.

Для кращого заощадження в камерах зберігання м'яса дуже важливо, щоб внутрішня температура холодильника була стабільною і постійною. Камери оснащені електронним блоком управління, який підтримує стабільну температуру на одному рівні. Також такі камери для охолодження м'яса оснащені вбудованим замком, який захистить продукти від недозволеного доступу.

Холодильні камери для зберігання м'яса використовують для зберігання абсолютно будь-якої продукції. Такі камери являють собою спеціальні склади замороженої продукції. Підприємства, видом діяльності яких є переробка м'яса, мають власні складські приміщення для камер зберігання м'яса і продукції з нього. Такі склади - це ізольовані контури, які зменшують передачу тепла. Вони забезпечені необхідним морозильними та промисловими камерами зберігання м'яса, щоб підтримувати стабільну температуру. Холодильні приміщення в основному, нагадують окремі будівлі. Такі будинки будуються з використанням сендвіч-панелей товщиною від 60 мм до 120 мм. Така панель являє собою два аркуші з металу з міжлистового простором, заповненим утеплювачем. Як утеплювач використовується пінопласт або мінеральна вата. За рахунок герметичних дверей, в складських холодильних приміщеннях з камерами зберігання м'яса забезпечується підтримання необхідної температури.

Важливим питанням у виборі холодильної камери для м'яса з циклової завантаженням є обсяг такої камери. Це пов'язано з тим, що тривалість циклу безпосередньо залежить від транспортування продукції. Так як протягом таких циклів холодильні системи або зовсім не працюють, або функціонують з невеликою ефективністю. Це веде до збільшення температури в початковому періоді, через тривалого часу обробки продукції.

Холодильні камери зберігання м'яса збираються з тришарових сендвіч-панелей, які можуть з'єднуватися між собою або ПВХ-замками по типу «шип-паз», або спеціальним «гачковим замком», виготовленим з металу.

Холодильні камери можуть розташовуватися як всередині приміщення і утеплятися зсередини, так і бути окремою спорудою, яке збирається зі спеціальних панелей. Камери для м'яса можуть бути посилені підлогою. Також вони можуть бути обладнані декількома дверними отворами.

Перевагою даних конструкцій є те, що вони збираються в мінімальні терміни. Технологічний процес монтажу гарантує герметичність внутрішнього приміщення камери для зберігання м'яса і, як наслідок, відсутність додаткового навантаження на генератор.

Безперебійна робота будь-якої техніки дуже часто залежить від економічної складової функціонування виробничого процесу. Якщо через виникнення поломок елементів обладнання продукція зіпсується, то це спричинить за собою ще більші наслідки. З одного боку - проблеми з організаціями, які проводять контроль якості продукції, а з іншого - втрати покупця.

Гаранти надійності холодильних установок від O.G. Service

Наша компанія професійно займається виготовленням та монтажем морозильних і холодильних камер для м'яса та інших складованих продуктів. Ми гарантуємо:

  • Стабільність роботи обладнання. Низькотемпературні установки оснащуються перевіреної автоматикою, яка підтримує потрібну температуру і вологість. Завдяки цьому м'ясна продукція довго зберігає необхідні споживчі властивості.
  • Безпека. Наші холодильники і морозильники для м'яса відповідають санітарним і технологічним нормам. Для безпеки персоналу на внутрішній стороні дверей є система від автоматичного закриття, а самі двері по периметру оснащена нагрівальним елементами і не примерзає.
  • Захист від несанкціонованого проникнення. Встановлюємо надійне замикає обладнання, яке збереже вашу продукцію від зловмисників, що актуально для приміщень, розташованих на вулиці.

Професіоналізм і досвідченість команди «О.Г. Сервіс »дозволяють нам брати в роботу завдання будь-якої складності. На нашому сайті http://og-service.com.ua/ ви можете купити холодильну камеру для м'яса і створити ідеальні умови для успішного розвитку бізнесу.